Lidt om Total-Data

Total-data er en lille virksomhed der har stor erfaring med udvikling af software til alle former for edb-systemer. De seneste mange år har vi koncentreret os om PC'ere, hvor vi har udviklet programmer til både de mindste og de største virksomheder i ind og udland.

Vi har enkel betjening, lang brugbarhed og fornuftig økonomi som mål i alle de programmer vi udvikler, derfor vores motto "We makes IT better".

Vi opnår vores målsætning gennem brug af veletablerede standarder som f.eks. XML, EDI og Internettet og binder det hele sammen i et fornuftigt brugerinterface baseret på Windows og Delphi, og udnytter de teknologier som er stabile og prisbillige, f.eks. MySQL databasen. Hvis de mange forkortelser er uforståelige for dig, så skal du vide at et program fra Total-Data ikke forudsætter at du skal på lærebænken igen. Det er vores arbejde at udnytte alle disse standarder uden at du opdager det, når du sidder foran skærmen og arbejder, og med næsten 30 års erfaring med udvikling af software, kan vi gøre det.

En ting vi er meget stolte over, er at vores priser holder. Hvis vi giver et tilbud på et arbejde, er det den pris det koster at få opgaven løst hos os. Der kommer ingen uventede regninger. Dette er et princip vi har haft hele virksomhedens levetid, og vi har ikke tænkt os at ændre på dette